Medica tuotteet

Medica tuotteet 

50180

Medica jalkojen suoja- ja desinfiointiaine 80 ml


Medica jalkojen suoja- ja desinfektioaine  on tehokas ja nopea jalka- ja kynsisienitartuntojen ehkäisijä ja hoitoaine, joka soveltuu myös alkoholia kestävien sukkien ja jalkineiden desinfektioon. Vähentää jalkojen hikoilua ja epämiellyttävien hajujen syntyä. Sisältää ihoa hoitavia ja kostuttavia aineita. Tehoaineena Total protect™ 3-teho, jolla laaja ja pitkävaikutteinen vaikutus. Käyttöohje: Suihkuta ja anna vaikuttaa 30s.
 

  • Ei sovellu hartsiallergikoille
  • Terbinafiinivapaa tuote
  • Ei sisällä hopeaa


Vaikuttavat aineet:

  • Etanoli, vaikuttaa jo 30 sekunnissa
  • Kvaternääriset ammoniumyhdisteet (laajempi vaikutusalue pidemmällä kestolla)
  • Total protect™ -tehoaine, jolla on luontainen fysikaalinen, erittäin laaja ja pitkävaikutteinen kyky ehkäistä mikrobien sekä virusten kasvua (pihkasta eristettyjä ja rikastettuja tiettyjä komponentteja).

Tuotesisältö:
Ethanol, Glycerin, Quaternary Ammonium Compounds, Natural Active Compounds, Parfume. pH: 6,5-7,5

 

Lataa Medica leaflet  tästä.

Lataa Medica tuotteet- esite tästä.

 

 

 50348

Medica antibakteerinen nestesaippua 250 ml

 

Väriaineeton, haitta-aineeton ja hoitava nestesaippua koko vartalolle. Toistuvaan, hygieniaa vaativaan pesuun. Sisältää A- ja E-vitamiineja ja luonnonöljyjä, jotka auttavat säilyttämään ihon luonnollisen kosteuden ja normaalin pH-tason. Sopii myös akneihon hoitoon. Mandariinin tuoksuinen.

 

Total protect™ -tehoaine jolla on luontainen fysikaalinen, erittäin laaja ja pitkävaikutteinen kyky ehkäistä mikrobien sekä virusten kasvua (pihkasta eristettyjä ja rikastettuja tiettyjä komponentteja). Muodostaa iholle suojaavan kalvon, jonka vaikutus kestää niin kauan kunnes se pestään tai kuluu pois. Tehokas mm. MRSA, VRE, ESBL sekä kynsisientä vastaan.

 

Käyttöohje: Annostellaan pieni määrä nestesaippuaa kostutetulle iholle. Hierotaan huolellisesti vartalolle ja lopuksi huuhdellaan vedellä ja kuivataan kevyesti.

 

Lataa Medica tuotteet- esite tästä.

 antimikrobinen nestesaippua