Ensiapupakkaukset

Liikenneturvallisuus

moottorikelkkailijan ensiapupakkaus580028

Moottorikelkkailijan Ensiapupakkaus


Moottorikelkkailijan ensiapupakkaus on pienikokoinen, joten se on helppo kuljettaa mukana kaikilla kelkkareissuilla. Moottorikelkkailijan ensiapupakkaus sisältää mm. lämpöpeitteen ja sidetarvikkeita pienten haavojen hoitoon. Pakkauksen koko 15 x 11 x 5 cm.

 

moottoripyöräilijän ensiapupakkaus580007
Moottoripyöräilijän Ensiapupakkaus


Moottoripyöräilijän ensiapupakkaus on pienikokoinen, joten se on helppo kuljettaa aina mukana. Moottoripyöräilijän ensiapupakkaus sisältää mm. lämpöpeitteen ja palovammageelin sekä sidontatarvikkeita. Pakkauksen koko 15 x 11 x 5 cm.

 

auton ensiapupakkaus
580015
Auton Ensiapupakkaus


Auton ensiapupakkaus on jokaisen autoilijan vakiovaruste. Pakkaus sisältää mm. elvytyssuojan, lämpöpeitteen, vaatesakset, suojakäsineet sekä ensiapuohjeet. Pakkauksen koko 23 x 14 x 6 cm.

.Linja-auton ensiapupakkaus580025
Linja-auton Ensiapupakkaus

Linja-auton ensiapupakkaus on standardien mukainen pakkaus, joka täyttää kaikki vaatimukset linja-autojen ensiapupakkauksille. Pakkaus on suurikokoinen ja sinetöity. Sisältää mm. sidontatarvikkeita, elvytyssuojia, laastareita, turvaleikkurin, niskatuen, ilmalastan jalalle sekä lämpöpeitteen.

Pakkauksen koko 39 x 25 x 9 cm.

Kuorma-auton ensiapupakkaus 580061
Kuorma-auton Ensiapupakkaus

Kuorma-auton ensiapupakkaus on monipuolinen pakkaus, joka täyttää kaikki vaatimukset kuorma-autojen ensiapupakkauksille. Sisältää mm.kylmähaudepakkauksen ja hätävalon. Pakkauksen koko 23 x 14 x 9 cm.

 
   

Työpaikan turvallisuus

rakennuksen ensiapupakkaus580012
Rakennuksen Ensiapupakkaus

Rakennuksen ensiapupakkaus on aina tarpeellinen tuote työmaalla. Pakkauksesta löytyy mm. Burn Free® palovammageelipullo palovammojen, hiertymien, auringonpolttamien sekä hyönteisten puremien hoitoon sekä pieni silmähuuhtelupullo. Pakkauksen koko 23 x 14 x 6 cm.

 

maatalouden ensiapupakkaus580013

Maatalouden Ensiapupakkaus

Maatalouden ensiapupakkaus sisältää runsaasti tuotteita isojen ja pienien haavojen hoitoon sekä tuotteen palovammojen hoitoon ja silmän huuhteluun. Pakkaus sisältää myös ensiapuohjeet. Pakkauksen koko 23 x 14 x 6 cm.

.

työpaikan ensiapupakkaus580019
Työpaikan Ensiapupakkaus 1- 2 henkilölle

Työpaikan ensiapupakkaus sisältää monipuolisesti tarvikkeita isojen ja pienien haavojen hoitoon. Mukana lisäksi mm. palovammageeli ja silmänhuuhteluaine15 ml. Sopii erinomaisesti työpaikoille, joissa työskentelee 1-2 henkilöä. Pakkauksen koko 15 x 11 x 5 cm.

 

työpaikan ensiapupakkaus580020

Työpaikan Ensiapupakkaus 3 - 4 henkilölle

Työpaikan ensiapupakkaus 3-4 henkilölle sisältää runsaasti tuotteita, joita työpaikoilla voidaan tarvita. Sidontatarvikkeiden lisäksi pakkauksista löytyy palovammanhoitotuotteita sekä 15 ml:n silmähuuhtelupulloja. Pakkauksen koko 23 x 14 x 6 cm.

 

työpaikan ensiapupakkaus580021
Työpaikan Ensiapupakkaus yli 5 henkilölle

Työpaikan ensiapupakkaus yli 5 henkilölle on erittäin monipuolinen pakkaus, joka sisältää ensiaputarvikkeita useampien henkilöiden tarpeisiin. Pakkaus sisältää mm. palovammanhoitotuotteita sekä 15 ml:n silmähuuhtelupulloja. Pakkauksen koko 23 x 14 x 6 cm.

 

siistijän ensiapupakkaus siivoajalle580049

Siistijän Ensiapupakkaus

Siistijän ensiapupakkaus on helppo kuljettaa mukana pienessäkin tilassa. Pakkaus sisältää mm. palovammageelin, silmähuuhteen pienten roskien ja roiskeiden poistoon sekä sormenpäälaastareita. Pakkauksen koko 15 x 11 x 5 cm.

vartijan ensiapupakkaus580050

Vartijan Ensiapupakkaus


Vartijan ensiapupakkauksen  voi kiinnittää vaikka vyölle, Näin sinulla on aina ensiaputarvikkeet mukanasi.Sidontatarvikkeiden lisäksi pakkauksista desinfiointiliina käsille ja iso laastari. Pakkauksen koko 15 x 11 x 5 cm.

 

huoltomiehen ensiapupakkaus580051

Huoltomiehen Ensiapupakkaus


Huoltomiehen ensiapupakkaus on kätevä, pienikokoinen pakkaus joka on helppo kuljettaa mukana. Sidontatarvikkeiden lisäksi pakkauksista löytyy palovammanhoitotuotteita sekä 15 ml:n silmähuuhtelupulloja. Pakkauksen koko 15 x 11 x 5 cm.

 

 Harrastusten ja vapaa-ajan turvallisuus

matkailijan ensiapupakkaus580002
Matkailijan Ensiapupakkaus

Matkailijan ensiapupakkaus on pienikokoinen, joten se on helppo pitää mukana kaikilla matkoilla. Pakkaus sisältää tarvikkeita pienten haavojen hoitoon, elvytyssuojan, palovammageelin sekä rakkolaastareita. Pakkauksen koko 15 x 11 x 5 cm.

.

retkeilijän ensiapupakkaus580003
Retkeilijän Ensiapupakkaus
-Uusi ulkoasu!-


Pienikokoinen ja kevyt retkeilijän ensiapupakkaus on helppo kuljettaa aina mukana. Pakkaus sisältää mm. tarvikkeet pienten haavojen hoitoon, pinsetit, palovammageelin sekä rakkolaastareita.

Pakkauksen koko 15 x 11 x 5 cm.

metsästäjän ensiapupakkaus580004
Metsästäjän Ensiapupakkaus

-Uusi ulkoasu!-

Metsästäjän ensiapupakkaus sopii hyvin reppuun pienen kokonsa ansiosta. Pakkaus sisältää mm. palovammageelin sekä lämpöpeitteen ja sidontatarvikkeita haavojen sitomiseen. Pakkauksen koko 15 x 11 x 5 cm.

 

kalastajan ensiapupakkaus580006
Kalastajan Ensiapupakkaus

Kalastajan ensiapupakkaus on aina mukana pienen kokonsa ansiosta. Pakkaus sisältää mm. sidontatarvikkeita ja laastareita, suojakäsineet sekä pinsetit. Pakkauksen koko 15 x 11 x 5 cm.

koiran ensiapupakkaus580038

Koiran Maxi Ensiapupakkaus

Koiran Maxi ensiapupakkauksen tuotteet on mitoitettu sekä suurille että pienille koirille. Pakkaus sisältää mm. sidontatarvikkeita, punkkipihdit, haavasprayn ja lämpöpeitteen. Pakkauksen koko 23 x 14 x 6 cm.

 

koiran ensiapupakkaus580023

Koiran Ensiapupakkaus

-Uusi ulkoasu!-

 

Jokaisen koiranomistajan peruspakkaus. Sisältää sekä koirille että ihmisille soveltuvia ensiaputarvikkeita. Pakkauksesta löytyvät mm. sidontatarvikkeet, punkkipihdit ja lämpöpeite. Pakkauksen koko 15 x 11 x 5 cm.

 

veneilijän ensiapupakkaus580011

Veneilijän Ensiapupakkaus

Veneilijän ensiapupakkaus kuuluu veneeseen siinä missä pelastusliivitkin. Pakkaus sisältää tarvikkeita aina pienen haavan hoidosta isommankin haavan hoitoon niin vesillä kuin rannassakin. Pakkauksen koko 23 x 14 x 6 cm.

mökin ensiapupakkaus580009
Mökin Ensiapupakkaus

Mökin ensiapupakkaus on kätevä jokaisella mökillä. Pakkaus sisältää mm. ensiapuohjeet ja palovammageelin palovammojen, auringonpolttamien, hiertymien ja hyönteisten puremien hoitoon. Pakkauksen koko 23 x 14 x 6 cm.

 

   

 Kodin turvallisuus

remontoijan ensiapupakkaus580005
Remontoijan Ensiapupakkaus

Remontoijan ensiapupakkaus on kätevä pakkaus, josta löytyy mm. palovammageeli pienten palovammojen hoitoon sekä silmänhuuhteluaine roskien ja roiskeiden poistoon silmästä. Pakkauksessa on mukana myös laastareita ja sidontatarvikkeita. Pakkauksen koko 15 x 11 x 5 cm.

.

kodin ensiapupakkaus580000

Kodin Ensiapupakkaus

Kodin ensiapupakkaus on kätevä pakkaus jokaiseen kotiin. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan pienten ja suurten haavojen hoitoon sekä pinsetit ja palovammageelin. Pakkauksen koko 15 x 11 x 5 cm.

.

 

veneilijän ensiapupakkaus50159

DESIGN Ensiapupakkaus

Upea Design ensiapupakkaus kotiin tai lahjaksi. Pakkaus sisältää tarvikkeita aina pienen haavan hoidosta isommankin haavan hoitoon. Pakkauksen koko 23 x 14 x 6 cm.

 

 

 Estecs® Mini Ensiapupakkaukset

koiran ensiapupakkaus mini50160

Polkupyörän Mini Ensiapupakkaus
 

Polkupyörän Mini ensiapupakkauksessa on tarrahihnat, joiden avulla se voidaan kiinnittää vaikka pyörän ohjaustankoon. Pakkaus sisältää mm. ensiapusiteen, laastareita ja haavanpuhdistuspyyhkeitä. Pakkauksen koko 10 x 8 x 5 cm.

 

matkailijan ensiapupakkaus mini50155

Mopoilijan Mini Ensiapupakkaus

Mopoilijan Mini ensiapupakkaus on kätevän pieni pakkaus joka sopii hienosti vaikka reppuun. Pakkaus sisältää mm. ensiapusiteitä, haavanpuhdistuspyyhkeitä, palovammageelin ja laastareita. Pakkauksen koko 10 x 8 x 5 cm.

 

retkeilijän ensiapupakkaus mini600001
Retkeilijän Mini Ensiapupakkaus

Pieni ja kevyt Retkeilijän Mini ensiapupakkaus sisältää rakkolaastareita, punkkipihdit, palovammageelin, minikylmägeelin sekä tarvikkeita pienten haavojen puhdistamiseen ja suojaamiseen. Pakkauksessa on vyöhihnat. Pakkauksen koko 10 x 8 x 5 cm.

 

auton turvapakkaus mini600004

Auton Mini Turvapakkaus


Auton Mini turvapakkaus on näppärä, pienikokoinen pakkaus erilaisiin tilanteisiin liikenteessä. Pakkaus sisältää laastarit ja haavapyyhkeet, ensiapusiteen, elvytyssuojan ja suojakäsineet sekä turvavyöleikkurin. Pakkauksen koko

10 x 8 x 5 cm.

 

matkailijan ensiapupakkaus mini600000

Matkailijan Mini Ensiapupakkaus

Matkailijan Mini ensiapupakkaus sopii helposti mukaan jokaiselle matkalle. Pakkaus sisältää rakkolaastareita, korvatulpat, palovammageelin, elvytyssuojan ja tarvikkeet pienten haavojen puhdistamiseen ja suojaamiseen. Pakkauksen koko 10 x 8 x 5 cm.

 

 

matkailijan ensiapupakkaus mini600006

Kuntoilijan Mini Ensiapupakkaus

 

Kuntoilijan Mini ensiapupakkauksessa on vyöhihnat, joten sen saa kiinnitettyä kätevästi myös vyölle. Pakkaus sisältää rakkolaastareita, ensiapusiteen, haavanpuhdistuspyyhkeitä ja laastareita, idealsiteen sekä minikylmägeelin.

Pakkauksen koko 10 x 8 x 5 cm.

 

 

matkailijan ensiapupakkaus mini600007

Rakentajan Mini Ensiapupakkaus

 

Rakentajan Mini ensiapupakkaus on helppo pitää mukana rakennuksella pienen kokonsa ansiosta. Pakkaus sisältää silmäampullin roskien ja roiskeiden poistoon silmästä, korvatulpat, tarvikkeita isojen ja pienten haavojen hoitoon, palovammageelin, pinsetit sekä minikylmägeelin.

 

matkailijan ensiapupakkaus mini600008

Eränkävijän Mini Ensiapupakkaus

 

Eränkävijän mini ensiapupakkauksessa on vyöhihnat, joten se voidaan kiinnittää vyölle tai reppuun. Pakkaus on pienikokoinen ja kevyt. Sisältää rakkolaastareita, punkkipihdit, palovammageelin, tarvikkeita isojen ja pienien haavojen hoitoon, minikylmägeelin sekä lämpöpeitteen.

 

Estecs® Basic Ensiapupakkaukset

 

Perus ensiapupakkaus580070

Perus ensiapupakkaus


Ensiapupakkaus monipuolisella sisällöllä sopii moneen tarpeeseen: kotiin, autoon, mökille ja veneeseen. Pakkaus sisältää mm. sidostarvikkeita, haavanpuhdistuspyyhkeitä ja laastareita. Pakkauksen koko 23 x 14 x 4 cm.

 

 

matkailijan ensiapupakkaus perus50053

Matkailijan ensiapupakkaus

 

Kätevä ensiapupakkaus matkalle mukaan. Pienikokoinen, helppo kuljettaa mukana. Pakkaus sisältää mm. sidostarvikkeita, haavanpuhdistuspyyhkeitä ja laastareita.

 

pieni basic ensiapupakkaus580048

Basic pieni ensiapupakkaus

 

Kätevä ensiapupakkaus monipuolisella sisällöllä. Pakkaus sisältää mm. sidostarvikkeita, haavanpuhdistuspyyhkeitä ja laastareita. Pakkauksen koko 15 x 11 x 5cm.